Onze geschiedenis

Start in 1989

Start in 1989

In 1989 startte Benny Decraecke met het bakken van ambachtelijke oliebollen.
Door verschillende bestaande recepten uit te proberen heeft hij op basis hiervan een eigen nieuw recept ontwikkeld. Hij spitste zich voornamelijk toe op avond- en feestmarkten.
2008

2de generatie bakkers

Na 18 jaar vond hij het tijd om de fakkel door te geven aan zijn dochter Debbie en haar echtgenoot Pieter Boone. Zij bouwden de zaak verder uit zodat het ook mogelijk geworden is om hen te boeken voor bedrijfs- en privéfeesten.
2019

30 jaar later

Na 30 jaar zijn we steeds trouw gebleven aan het oorspronkelijk recept en bakwijze.
Onze oliebollen worden bereid met louter natuurlijke producten zonder toevoeging van smaak- of bewaarmiddelen en gebakken in plantaardige olie.
We werken op ambachtelijke wijze rekening houdend met veiligheid en hygiëne volgens HACCP-normen.oliebollen, West-Vlaanderen, Oostende, kust, popcorn, oliebollenkraam, food truck, markt, slush, glühwein, lolly, snoep, communie, lentefeest, feest, jaarmarkt, ambachtelijk

Nieuwe producten

Naast oliebollen bieden we nu ook verse popcorn, slush en lolly’s aan die vooral bij de jeugd erg in de smaak vallen. Tevens zijn we sinds 2018 gestart met een volledige overschakeling op ecologisch verantwoord verpakkingsmateriaal. Dankzij de samenwerking met de firma Biopack zijn we dan ook trots te kunnen melden dat we in 2019 nagenoeg plastiekvrij kunnen werken. oliebollen, West-Vlaanderen, Oostende, kust, popcorn, oliebollenkraam, food truck, markt, slush, glühwein, lolly, snoep, communie, lentefeest, feest, jaarmarkt, ambachtelijk

Vaste waarden

Alles wordt ter plaatse vers bereid in ons gezellige oliebollenkraam.
Dit resulteert in de unieke smaak die door onze klanten erg geliefd is, in West-Vlaanderen en reeds ver daarbuiten.oliebollen, West-Vlaanderen, Oostende, kust, popcorn, oliebollenkraam, food truck, markt, slush, glühwein, lolly, snoep, communie, lentefeest, feest, jaarmarkt, ambachtelijk

De toekomst is alvast verzekerd ...

. . .